16 Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Καταχώρηση 2015/10/12

                    

                                                                                                                                                                            

  Την Παρασκευή 16/10 η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» θα γιορτάσει με λαμπρότητα την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2015 στον πεζόδρομο της οδού Δελφών & Σκουφά – Κολωνάκι, διοργανώνοντας ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου, τρώω σωστά».

Οι ευρύτερες εκδηλώσεις ,  έχουν ως στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη σημασία της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

 

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

  • Από το πρωί της Παρασκευής (16/10) οι ειδικοί της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» θα βρίσκονται στον Πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι για να ενημερώνουν σχετικά με τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής στην υγεία μικρών και μεγάλων.
  • Επιπλέον, θα πληροφορούν το κοινό σχετικά με το ιδανικό μενού, με βάση τις προσωπικές ανάγκες & ιδιαιτερότητες. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα για όποιον το επιθυμεί να βρει τον ατομικό του Δείκτη Μάζας Σώματος και να συμπληρώσει το ειδικό test «Πόσο ποιοτική είναι η διατροφή μου;». Ταυτόχρονα όλοι θα ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βελτιώσουν τη διατροφή τους, λαμβάνοντας δωρεάν το ειδικά σχεδιασμένο έντυπο «Ημερολόγιο Διατροφής».
  • Το βράδυ της Παρασκευής 16/10/2015 σε μία ξεχωριστή εκδήλωση, στο «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ», θα ανακοινωθούν για 1η φορά, σημαντικά ερευνητικά Επιστημονικά Δεδομένα* σχετικά με τις δραματικές διαστάσεις που λαμβάνει το φαινόμενο τηςΚεντρικής Παχυσαρκίας σε παιδιά και ενήλικες στην Ελλάδα. Επιπλέον, διακεκριμένοι ομιλητές θα καταθέσουν την άποψη τους σχετικά με την αναγκαιότητα και τους τρόπους βελτίωσης της διατροφής.

 

Πηγή: http://www.logodiatrofis.gr/

 

Συνδεθείτε μαζί μας